Tuesday, April 21, 2009

Hari mengantuk

Bila dah cuti 3 hari,maka pagi tadi susah sangat nak bangun..
Dahla semalam ingatkan nak bangun la lambat sikit,tapi kak yan dengan cerdiknya call aku pagi-pagi semata-mata nak suruh aku harvest kebun dia..
Oh ye,bukan kebun betul-betul pon..farm town kat application facebook tu...hahaha
Aku pun dah penat main..besar gila kebun aku dah..mana nak plow,nak tanam...dahla kena buat satu-satu..
Penat nak menunggu..

Mengantuk gila la..
Sejuk kat opis ni...
Pulak tu siap ade bantal,wah,lagi la bertambah-tambah ngantuk..

2 comments:

fADzly (wAK) said...

ngntuk tido je..huu

Ernie said...

kalo bleh,mmg nak tido..nak2 ade bantal ni..hehe