Friday, April 17, 2009

Jumaat yang indah

Wah,tajuk tak boleh blah..hehe
Saje je letak tajuk macam tu sebab esok kan cuti..
Sampai hari isnin
Kenapa aku cuti isnin?
Sebab company nak save cost la konon-konon..
Mula-mula macam bengang jugak la..
Yelah,kena tolak gaji tau...huhu..
Bayangkan sebulan kurang-kurang ada 4 kali isnin..
Setiap bulan hanya dapat 1 hari AL,maka kena ambil 3 hari UPL..
Banyak weh kena tolak..
Tapi takpe la..
Bila fikir-fikir balik,orang lain ada yang kena buang kerja..
Aku kena bersyukur aku still lagi ada kerja dan dapat gaji..

Disebabkan gaji kena tolak,jadinya aku ingat nak memasak la di rumah
Bunyi macam surirumah pulak..hehe
Tapi bukan la hari-hari..
Weekend je kot..masak pun simple-simple..
Mana reti nak masak gulai ke apa..*grin*

2 comments:

fADzly (wAK) said...

ok la tu..
janji dpt masak sndiri

Ernie said...

ye ye...yg penting ade org nak makan...hehe